Despre Noi

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE SI COLETE!


Trans Edyon este o societate infiintata in anul 2002, specializata in transportul international de persoane.

Datorita perfectionarii si dezvoltarii permanente a serviciilor pe care le pune la dispozitie, Trans Edyon a devenit deja un nume consacrat pentru serviciile de transport international, oferind servicii la cele mai inalte standarde, curse regulate in fiecare saptamana, autocare moderne de cea mai buna calitate, soferi calificati si cel mai bun raport calitate-pret.

Ruta Trans Edyon este Radauti – Londra si acopera cele mai importante orase din Romania si Europa: Suceava, Iasi, Cluj, Oradea, Budapesta, Linz, Viena, Aachen, Frankfurt, Nurnberg, Passau, Buxelles, Londra.

PLECARI IN FIECARE VINERI DE LA ORA 07:00 DIN RADAUTI

PLECARI IN FIECARE DUMINICA DE LA ORA 13:30 DIN LONDRA

Ceea ce recomanda Trans Edyon ca profesionisti este atentia pe care o acorda sigurantei si confortului fiecarui client. Fiecare cursa este efectuata de o echipa specializata in transportul de persoane, care va pune la dispozitie toate informatiile necesare, va raspunde la orice intrebari si care stie unde se savureaza cea mai buna cafea pe traseu.

Ce ti-ar face calatoria mai placuta? Un autocar sigur, spatios si curat? Un scaun ajustabil? Aer conditionat? Filme celebre? Muzica buna? Trans Edyon iti ofera cele mai bune servicii pentru ca tu sa ai parte de o calatorie sigura, rapida, dar in acelasi timp confortabila si linistita.

O data ce ati apelat la Trans Edyon o veti face cu siguranta si a doua oara. Pentru ca la Trans Edyon fiecarui client i se garanteaza o calatorie eficienta, sigura si convenabila. Siguranta calatorilor este pe primul loc, de aceea Trans Edyon foloseste doar autocare de ultima generatie, dotate cu sisteme de siguranta de cea mai buna calitate. De asemenea, pentru siguranta calatorilor, se asigura 3 sau 4 soferi profesionisti si experimentati pentru fiecare cursa.

VA DORIM CALATORIE PLACUTA!